• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

KARTE UROKOV

  • Koda: 000798
  • EAN:

Karte UROKOV so kot magični ključi, ki nam lahko odprejo vrata do globljega razumevanja in uporabe energije v našem vsakdanjem življenju. Vsaka karta v tem kompletu predstavlja enostaven, a učinkovit urok ali ritual, namenjen pritegnitvi ljubezni, sreče, uspeha in drugih pozitivnih energij v naše življenje.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 24,00
  • 12,00
  • , Vaš prihranek
  • -50,00%
Na zalogi
Opis izdelka

KARTE UROKOV

 

Karte UROKOV ("Practical Witch's Spell Deck") so kot magični ključi, ki nam lahko odprejo vrata do globljega razumevanja in uporabe energije v našem vsakdanjem življenju. Vsaka karta v tem kompletu predstavlja enostaven, a učinkovit urok ali ritual, namenjen pritegnitvi ljubezni, sreče, uspeha in drugih pozitivnih energij v naše življenje.

Te karte nas spodbujajo k temu, da postanemo ustvarjalci svoje lastne resničnosti, tako da se zavestno povežemo z energijo, ki jo želimo privabiti v svoje življenje, ter s tem ustvarimo pozitivne spremembe na vseh ravneh našega bitja. Z njihovo pomočjo lahko prebudimo svojo notranjo moč in zaupanje v svoje sposobnosti manifestacije ter ustvarimo življenje, ki je polno radosti, izpolnitve in uspeha.

Vsak urok ali ritual na karti je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo in prilagojen sodobnemu načinu življenja. Ne zahtevajo posebnih materialov ali zapletenih postopkov, ampak nam omogočajo, da s preprostimi koraki aktiviramo moč svoje volje in namere ter usmerimo energijo v želeno smer.

Poleg tega nas te karte spodbujajo k poglobljenemu samorefleksiji in zavedanju naših želja, potreb in ciljev. Pomagajo nam raziskati notranje ovire ali blokade, ki nas lahko zadržujejo nazaj, ter nam nudijo praktične nasvete in tehnike za premagovanje teh ovir in doseganje želenih rezultatov.

Karte UROKOV so zato več kot le orodje za ustvarjanje čarobnih učinkov - so vodniki za raziskovanje in uporabo naše lastne notranje moči ter ustvarjanje življenja, ki odraža naše najgloblje resnice in najvišje potenciale. Z njihovo pomočjo lahko stopimo na pot samospoznanja, samozavesti in samouresničitve ter ustvarimo življenje, ki je v skladu z našimi najvišjimi željami in nameni.

 
 
 

Poleg kompleta kart prejmete tudi kristal, za zaščito in energijsko čiščenje kart, po vsaki uporabi!