• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica z energijsko mandalo za KOMUNIKACIJSKE SPOSOBNOSTI

  • Koda: 00051
  • EAN:

Energijske mandale so vizualni simboli, ki se uporabljajo za zdravljenje in spodbujanje energijskega ravnovesja. Z energijskimi mandalami se povežemo z univerzalno energijo, katera nam pomaga, da se sproži proces samozdravljenja.Te mandale sestavljajo ponavljajoči se geometrijski vzorci, barve in simetrija, ki ustvarjajo močne vibracije in spodbujajo pozitivne spremembe v našem energijskem polju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ENERGIJSKA MANDALA ZA KOMUNIKACIJSKE SPOSOBNOSTI

Mandale se običajno uporabljajo za meditacijo, lajšanje stresa, sproščanje uma in doseganje duševnega ravnovesja. Vendar pa se lahko mandale uporablja tudi za izboljšanje komunikacijskih sposobnosti. Ko se osredotočimo na mandalo in se poglobimo v njene vzorce, barve in geometrijske oblike, lahko spodbudimo svoje možgane in izboljšamo svojo sposobnost poslušanja, razumevanja in izražanja sebe. Kadar mandalico nosimo na sebi, pa se ta sama poveže z nami in univerzalno energijo in sproži proces do samega namena.

Mandale imajo lahko močan učinek na čustva in zavest, kar nam lahko pomaga pri komuniciranju s samim seboj in drugimi. Ko si ogledujemo mandalo, naše telo in um postaneta mirnejša in bolj sproščena, kar lahko izboljša našo sposobnost jasnega razmišljanja in izražanja. Poleg tega pa nam lahko mandala pomaga tudi pri razumevanju lastnih občutkov in misli ter izboljšanju sposobnosti sočutnega poslušanja drugih.

Mandale imajo lahko tudi simbolično in arhetipsko vrednost, kar lahko pripomore k izboljšanju naših komunikacijskih sposobnosti. Vsaka mandala je sestavljena iz vzorcev, ki imajo svoj pomen in simboliko. Te simbolne vrednosti lahko pomagajo pri globljem razumevanju sebe in sveta okoli nas, kar pa lahko vodi k boljšemu sporazumevanju z drugimi.

Na koncu lahko mandale uporabimo tudi za meditacijo na posebne teme, ki se nanašajo na komunikacijske sposobnosti, kot so na primer poslušanje, izražanje čustev, reševanje konfliktov in podobno. Z meditacijo na mandalo lahko izboljšamo svojo pozornost, koncentracijo in sposobnost izražanja sebe na jasen, razumljiv in sočuten način.

Vse to lahko privede do izboljšanja naših medosebnih odnosov, boljše komunikacije na delovnem mestu in boljše kakovosti življenja na splošno. Zato lahko mandale uporabimo kot močno orodje za izboljšanje naših komunikacijskih sposobnosti.


 

Ogrlica z energijsko mandalo je v darilni embalaži. Ta je v obliki vizitke, z opisom v cerificiranem plastificiranem okvirju, kar pomeni, da je lahko tudi čudovito darilo nekomu, ki nam je blizu.