• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica ZLOBNO OKO -12 (zaščita pred uroki in prekletstvom)

  • Koda: 01193
  • EAN:

Zapestnica z Zlobnim očesom se pogosto uporablja kot zaščitni simbol pred uroki in prekletstvi. Obstaja prepričanje, da ta simbol v smislu amuleta ali talismana deluje tako, da odvrača negativno energijo in blokira škodljive učinke urokov ali prekletstev.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 7,00
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA ZLOBNO OKO - ZAŠČITA PRED UROKI IN PREKLETSTVOM

 

Prepričanje, da zapestnica z zlobnim očesom jemlje moč tistim, ki bi želeli nad nosilcem izvesti uroke ali prekletstva, izvira iz številnih kultur po vsem svetu, kjer se ta simbol uporablja kot talisman za zaščito pred negativnostjo in zlom. Temelji na verovanju, da zlobno oko deluje kot neka vrsta zaščitne pregrade, ki odvrača zlobne namene in blokira negativno energijo, ki bi lahko prizadela nosilca.

V mnogih kulturah je zlobno oko simbol, ki ga uporabljajo kot obrambo pred zavistjo, zlimi pogledi in uroki. Verjame se, da je moč tega simbola v njegovi sposobnosti, da preusmeri negativno energijo nazaj k njenemu izvoru ali da jo absorbira ter s tem zaščiti nosilca. Ta prepričanja pogosto izhajajo iz tradicionalnih prepričanj o duhovnih silah in energijah ter iz verskih praks, ki poudarjajo zaščito pred zlom.

Zapestnica z zlobnim očesom se nosi kot simbol zaščite in pogosto služi kot opomin na to, da smo varni pred negativnostjo, četudi bi bili tarča zavisti ali zlobnih namer drugih. Ta simbol lahko okrepi občutek samozavesti in notranje moči ter nas spodbudi k pozitivnemu razmišljanju in dejanjem. Kljub temu je treba razumeti, da je učinkovitost tega simbola odvisna od posameznika in njegove vere v njegovo moč ter da je lahko za nekatere le simbol, medtem ko drugi verjamejo v njegovo dejansko zaščitno moč.

Zapestnica je iz vrvice, ki je zelo močna (večna) in primerna da jo imate lahko vedno na roki.  Velikost je univerzalna, ker jo zatisnemo z vnaprej narejenim vozlom.