• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica iz lave in sedimentnih kamnov -6

  • Koda: 01119
  • EAN:

Zapestnica iz lave in sedimentnih naravnih kamnov nosi v sebi globok duhovni in zdravilni pomen, ki izhaja iz lastnosti in energij teh kamnov ter njihovega izvora. Ta energija lahko pomaga pri sproščanju čustvenih blokad, spodbuja pogum in vztrajnost ter prinaša občutek osvoboditve.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 8,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA IZ LAVE IN SEDIMENTNIH KAMNOV

 

Zapestnica iz lave in sedimentnih naravnih kamnov nosi v sebi globok duhovni in zdravilni pomen, ki izhaja iz lastnosti in energij teh kamnov ter njihovega izvora. Lava je znana po svoji povezavi z elementom ognja, kar simbolizira strast, moč in preobrazbo. Je kamnina, ki nastane iz taljenja in ohlajanja magma, zato nosi v sebi energijo notranjega ognja in prenove. Ta energija lahko pomaga pri sproščanju čustvenih blokad, spodbuja pogum in vztrajnost ter prinaša občutek osvoboditve.

Sedimentni kamni, ki so nastali skozi dolgotrajne procese nalaganja in stiskanja delcev na dnu oceanov ali jezer, prinašajo stabilnost in harmonijo. Ti kamni v sebi nosijo zgodbo časa in spominjajo na potrpežljivost ter vztrajnost. Njihova energija je pogosto povezana z uravnoteženjem in čiščenjem uma, kar lahko pomaga pri lajšanju stresa in povečanju notranjega miru.

Kombinacija lave in sedimentnih kamnov v zapestnici združuje te energije v harmonično celoto. Nositi tako zapestnico lahko pomaga pri uravnoteženju telesa, uma in duha. Lava lahko deluje kot kanal za sproščanje negativne energije in čiščenje uma, medtem ko sedimentni kamni prinašajo stabilnost in osredotočenost. Skupaj lahko ti kamni pomagajo pri krepitvi duhovne povezave, spodbujanju samozavedanja ter ustvarjanju notranjega miru.

Poleg tega se takšne zapestnice pogosto uporabljajo tudi v terapevtske namene, na primer pri aromaterapiji. Lava ima sposobnost absorbiranja in zadrževanja vonjav, zato jo lahko kapljice eteričnih olj obogatijo z dodatno terapevtsko močjo. Zapestnica iz lave in sedimentnih kamnov tako postane orodje za celostno dobro počutje, ki združuje zdravilne lastnosti kamnov z močjo aromaterapije in duhovne povezave.

***

 

 7 čaker - polni pomen in prednosti

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.